tractari arad
tractare arad non stop

Servicii complete de tractare Arad pentru autoturisme, SUV-uri, microbuze, utilaje sau marfa.

Cateva dintre caracteristicile firmei noastre:

Cum procedam?

Iti prezentam pasii de urmat pentru o colaborare de succes.

Ne furnizezi locatia

Ne comunici tipul de serviciu pe care il doresti si in baza greutatii masinii si a distantei pe care se va efectua serviciul, se va calcula tariful.

Iti oferim consultanta gratuita

Mentinem legatura informationala privind stadiul transportului, prin contact telefonic, sofer-client.

Rezolvam problema

Odata ajunsi la tine iti vom transporta masina la cel mai apropiat service, in conditii de siguranta fara ca tu sa depui vreun efort.

Lucreaza cu profesionisti

Orientarea catre client a fost mereu o prioritate pentru firma noastra, de aceea acordam o atentie deosebita cerintelor si nevoilor tale. Intervenim rapid de fiecare data cand ai nevoie de noi si facem tot posibilul pentru a eficientiza costurile si timpul tau de asteptare. Te poti baza 24/7 pe serviciile noastre de tractari auto si asistenta rutiera atat in judetul Arad cat si pe plan national si international, la preturi de criza.

Ne aflam la dispozitia ta pentru diverse situatii ce pot aparea in trafic:

tractare arad
recuperari din accidente

Recuperari din accidente auto

Concediile sau munca pe care o prestam ne poarta peste tot in Romania si in Europa, astfel, traversam orase, statiuni, rulam pe autostrazi sau pe drumuri forestiere, strabatem tara si continentul de la nord la sud și de la est la vest. Dar situatiile neprevazute si neplacute pot aparea oricand si oriunde.

In cazul unui accident de masina, Aby Tractari raspunde rapid apelului de ajutor, atat in Romania, cat si in Europa pentru recuperarea masinii tale: